Liverpool laat het geld rollen

Jens Jacobs
| 14 reacties
Liverpool laat het geld rollen
Foto: © SC

Liverpool verloor Suarez, maar maakt serieus werk van inkomende transfers. Het wil nu twee absolute toppers aantrekken.

Volgens The Independent heeft Liverpool  een bod neergelgd bij PSG van 22,5 miljoen euro voor Ezequiel Lavezzi. In Parijs hebben ze dringend geld nodig uit transfers zodat Di Maria niet voor een andere club kiest en PSG zou dan ook niet afkerig staan tegenover een vertrek van de Argentijn. Liverpool heeft dan weer nood aan directe aanvallende versterking.

De andere grote naam die Liverpool wil aantrekken is Marco Reus. De Duitser heeft een clausule waarin staat dat hij volgend seizoen voor een gelimiteerd bedrag weg mag. Eerdere berichten meldden een opstapclausule van 35 miljoen euro, maar die som zou zelfs lager liggen. Omdat het er naar uit ziet dat Reus volgend seizoen wel eens naar Bayern zou kunnen verkassen wil Dortmund liever nu verkopen aan een buitenlandse club.

Liever Liverpool

De onderhandelingssituatie van de Duitsers is door de clausule wel wat zwakker, maar een concurrentiestrijd tussen Liverpool en Man U zou nog een aardige som moeten opleveren voor Reus. Liverpool gaf deze zomer al 111 miljoen euro uit en staat ook dicht bij Alberto Moreno. De spending spree lijkt nog niet ten einde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties