Vossen zal alles geven maar rekent nog op transfer

Jens Jacobs
| 6 reacties
Vossen zal alles geven maar rekent nog op transfer
Foto: © photonews

Jelle Vossen zal vanavond wellicht in de basis starten tegen Lokeren. De aanvaller is blij dat hij terug op het veld staat, maar wil nog steeds weg.

Hoewel hij blij is terug te kunnen voetballen aast Jelle Vossen wel nog altijd op een vertrek. Ook de komst van Vercauteren kan daar niets aan veranderen. "Zijn terugkeer zou een heel goede zaak zijn voor Genk, het is zeker een geschikte trainer. Maar mijn besluit staat vast: ik ben toe aan een nieuwe uitdaging", aldus Vossen in het Nieuwsblad.

Er moet de volgende weken wel een oplossing komen voor de aanvaller. "Dat ik graag wil voetballen heeft er natuurlijk ook mee te maken dat ik topfit wil zijn als mijn transfer er komt. En als ik mezelf  in de kijker speel is dat altijd meegenomen." 

Alles geven

Het wederzijdse respect tussen Vossen en Genk is naar eigen zeggen groot. Zij staan achter me omdat ze weten dat ik tot het uiterste zal gaan tegen Lokeren. En ik wil zeker iets extra doen voor de supporters die me altijd gesteund hebben. De ploeg heeft een goed resultaat nodig en daar wil ik toe bijdragen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties