Proto wil ervaring in ploeg: "Defour en Van Buyten hebben profiel"

Proto wil ervaring in ploeg: "Defour en Van Buyten hebben profiel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto vierde zijn rentree met een clean sheet, maar zag zijn ploeg wel een draak van een wedstrijd spelen. En de routinier weet dat er meer ervaring nodig is om beter te worden.

Johan Walckiers in Anderlecht

Het was duidelijk dat paars-wit nog ver van het niveau van de Champions League zit. "Ik ben blij met mijn verdediging en over mijn wedstrijd", zei Proto. "We hebben de nul gehouden en ik heb een correcte wedstrijd gespeeld. Ik had niet veel werk in de beginfase en dan is het moeilijk om direct in de wedstrijd te zitten. Maar ik deed mijn job en kan me niets verwijten."

Maar de teamprestatie was ondermaats. "Dat is waar. Het was niet top. We moeten veel beter. We hebben een jonge ploeg en we zitten nog niet op niveau. Maar dat is normaal met al die jonge gasten. We hebben versterking nodig ja. Ervaring is belangrijk. Defour en Van Buyten zouden ons kunnen helpen met hun ervaring. Zij hebben het juiste profiel."

"De organisatie is er wel al. Eén goal in drie wedstrijden tegenkrijgen is niet slecht. Maar nu moet de circulatie veel en veel sneller gaan. Daar moeten we aan werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties