Arsenal pakt in extremis nipte zege

Caroline Tonnelier
| 3 reacties

Arsenal heeft zijn competitiestart niet gemist. The Gunners haalden het met 2-1 van Crystal Palace dankzij een doelpunt van Ramsey in de slotminuut.

The Gunners hopen dit seizoen te kunnen meedingen naar de titel en dan is winst tegen Crystal Palace eigenlijk een must. De bezoekers hadden er met het ontslag van Pulis bovendien een woelige week opzetten.

Verrassend genoeg was het toch Crystal Palace dat de score opende. Na 35 minuten zorgde Hangeland voor de 0-1. Nog voor de rust slaagde Arsenal erin de score opnieuw in evenwicht te brengen. Koscielny zette de 1-1 ruststand op het scorebord.

Winnende treffer in slotminuut

In de slotminuten viel Crystal Palace nog met tien man na de uitsluiting van Puncheon. Arsenal profiteerde optimaal van de manmeersituatie, want in de slotminuut zorgde Ramsey voor de winnende treffer. Aanwinst Alexis Sanchez had een voet in beide doelpunten.