Reactie "Sporting Lokeren heeft het beste middenveld van België"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
"Sporting Lokeren heeft het beste middenveld van België"
Foto: © Photonews

Lierse maakte op bezoek bij Lokeren nooit echt aanspraak op puntengewin. Trainer Stanley Menzo kon zich achteraf neerleggen bij het verlies en de suprematie van de Waaslanders.

Timothy Collard in Lokeren

“Dit is een logisch resultaat. We hebben terecht verloren”, gaf Menzo meteen eerlijk toe op de persconferentie na de wedstrijd. “Ik ben wel teleurgesteld, want we hebben op geen enkel moment ons eigen spel kunnen spelen.”

“We hanteerden veel te snel en veel te vaak de lange bal en zetten weinig druk naar voren. We speelden tegen het beste middenveld van het land en uiteindelijk ben ik blij dat het hier bij 2-0 blijft. Lokeren was een maatje te sterk voor ons.”

De tijd begint nog niet te dringen

Nochtans had Menzo een tactisch plannetje klaar om Lokeren aan het wankelen te brengen. “Ik plaatste Losada op links en Wanderson op rechts omdat ik voorzetten wilde zien richting Vellios, toch een kopbalsterke spits. Maar dat kwam er niet helemaal uit.”

Na een overwinning op de openingsspeeldag blijft Lierse na vier speeldagen achter met vier punten. “Maar er zijn nog maar vier wedstrijden achter de rug, dus de tijd begint nog niet te dringen. Ik maak me dan ook nog geen zorgen”, aldus de coach van de Pallieters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties