Reactie Van Wijk: "Aan werken of we gaan het deksel op de neus krijgen"

Van Wijk: "Aan werken of we gaan het deksel op de neus krijgen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis van Wijk kon leven met het resultaat tegen Anderlecht ondanks de 2-0 voorsprong. "We hadden niets te zeggen als we na vijf minuten 0-2 achterstaan", vond Van Wijk.

Johan Walckiers in Westerlo

Van Wijk zag zijn ploeg knokken en dat wil hij elke week zien. "Ik kan er echt mee leven", liet de Nederlander na de wedstrijd optekenen. "We hebben een goeie wedstrijd gespeeld tegen een ploeg die toch beter is dan wij. Normaal moet Anderlecht hier altijd komen winnen. Dan mag je met een gelijkspel wel tevreden zijn. En we zijn nog altijd ongeslagen én we hebben al acht punten met toch een moeilijk programma. En dat is veel meer dan gehoopt."

Het loopt al vier keer goed af

Maar Van Wijk had wel een boodschap voor zijn spelers. "We beginnen al vier wedstrijden op rij heel zwak aan de wedstrijd. Die eerste vijf minuten hadden we niks kunnen zeggen als we 0-2 of 0-3 achter hadden gestaan. Dat is toch een werkpunt, want het loopt nu al vier keer goed af, maar één keer gaan we toch het deksel op de neus krijgen."

Van Wijk zag ook een uitblinker op de rechtsback. "Apau heeft het echt goed gedaan. Normaal gezien hebben jongens die uit Nederland komen het moeilijk met de hardere Belgische competitie, maar hij pikte het onmiddellijk op. Hij is meer de pitbull, maar wat hij vandaag deed, was heel knap. En een hele mooie actie bij de 2-0!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties