Mannaert geeft niet op: "Vanaken nog altijd nummer 1 op lijstje"

Mannaert geeft niet op: "Vanaken nog altijd nummer 1 op lijstje"
Foto: © Photonews

Vincent Mannaert is nog niet van plan om de strijd om Hans Vanaken op te geven. Een nieuw bod van vier miljoen werd weer van de hand gewezen door Lokeren. Club wil nog verder gaan, maar over acht miljoen wil Mannaert niet gaan discussiëren.

Mannaert heeft de laatste tijd veel contact met Lokeren. "Hans staat nog altijd op nummer één op ons lijstje, maar deze morgen (gistermorgen, red.) was een transfer voor Lokeren nog altijd niet bespreekbaar", zegt hij in HLN

Ondertussen komt er schot in de transfers van Lestienne en Odjidja, zodat Club nieuw geld ter beschikking krijgt. En daarmee kan wel de gevraagde som op tafel gelegd worden, maar... "Die redenering is te simpel. Zes of acht miljoen euro voor een speler die één jaar eerste klasse achter de rug heeft, is te veel, ook al was het een uitstekend jaar."

Afwachten hoe hij omgaat met druk bij een topclub

Club leerde uit het verleden. Koen Daerden werd ook voor een (toenmalig) topbedrag gehaald. "Het verleden heeft uitgewezen dat dat daarom niet altijd de beste transfers zijn. Die fout willen we niet nog eens maken. Hoe talentvol een jongere ook is, het is altijd afwachten hoe hij omgaat met de druk die bij een topclub hoort. En dan zou ons misschien weer kunnen verweten worden dat we te veel geld spenderen. Wij willen op financieel vlak verstandig te werk gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties