Vanaken wacht rustig af: "Het is aan de clubs om er uit te geraken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 61 reacties
Vanaken wacht rustig af: "Het is aan de clubs om er uit te geraken"
Foto: © Photonews

Er is dezer dagen heel wat te doen rond de toekomst van Hans Vanaken. Op Daknam willen ze hun goudhaantje alleen laten gaan als een club de volle pot betaalt, terwijl de speler zelf graag naar Club Brugge wil. Waar speelt Vanaken op 2 september?

Timothy Collard in Brugge

In Het Laatste Nieuws liet Vanaken weten dat hij graag de overstap wil maken naar Club Brugge. “Ik sta achter die woorden, maar het is aan beide clubs om er uit te geraken. Versta me niet verkeerd, dat moet dan wel op een goede manier gebeuren.”

“Als ikzelf, Lokeren en Club Brugge er wel bij varen, dan bestaat de kans dat er nog iets gebeurt in de laatste rechte lijn van de transferperiode. Maar ik wil niet met ruzie vertrekken bij Lokeren, daar ben ik de speler niet naar.”

"Als ik op 2 september nog een speler van Lokeren ben, dan ga ik niet vervelend doen"

De nakende transfer van Maxime Lestienne, die naar Qatar kan, zou de transfer van Vanaken naar blauw-zwart in een stroomversnelling kunnen brengen. “Blijkbaar is Lestienne in Qatar, hé. We zien wel wat er nog uit de bus komt, maar momenteel focus ik me op Sporting Lokeren en niets anders.”

“Ik ben nooit ongelukkig geweest op Daknam. Als ik op 2 september nog steeds een speler ben van Lokeren, dan zal ik zeker en vast niet enkele maanden op mijn lauweren gaan rusten of vervelend doen. Zo zit ik niet in elkaar”, besluit Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties