N'Sakala twee of drie maanden out

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 73 reacties
N'Sakala twee of drie maanden out
Foto: © Photonews

De kans is groot dat RSC Anderlecht het een tijdje zonder Fabrice N'Sakala moet stellen. De verdediger blesseerde zich donderdag op training.

Update: De blessure van N'Sakala zou nog meevallen. De knie van de linksachter zou wat verschoven zijn en daardoor werden de ligamenten geraakt, maar scheurden niet. Wel rokken ze uit. Hij zou nu twee opties hebben: de knie verstevigen wat hem 2 maand uit roulatie haalt, of een operatie, die hem drie maanden aan de kant houdt.

Anderlecht zelf meldt weer dat er nog een scan moet gebeuren en dat er nog niets geweten is over de aard van de blessure. Het is wachten op een officieel communiqué van Anderlecht.

14u35: Volgens La Dernière Heure liep N'Sakala een kwetsuur aan de knie op. De 24-jarige Fransman kwam onzacht in aanraking met concurrent voor de linksbackpositie Olivier Deschacht. Meteen werd er gevreesd voor een scheur van de kruisbanden.

De komende uren moet duidelijk worden hoe ernstig de blessure daadwerkelijk is. N'Sakala depanneerde tijdens het seizoensbegin Anthony Vanden Borre op de rechtsachter. Voor die positie haalde paars-wit inmiddels Maxime Colin in huis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties