Reactie Mirallas genoot van voetballen in geboortestad: "Standard is mijn club, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Mirallas genoot van voetballen in geboortestad: "Standard is mijn club, hé"
Foto: © Photonews

Kevin Mirallas kreeg gisteren de kans om als Luikenaar te schitteren op Sclessin. De flankaanvaller speelde dan wel geen onvergetelijke wedstrijd, maar dat deert hem eigenlijk niet. "Het is leuk om in mijn geboortestad te kunnen spelen met familie en vrienden in het stadion."

Cédric De Volder in Luik

"Ik vind het ongelooflijk leuk om hier te voetballen", valt een lachende Kevin Mirallas met de deur in huis. "Standard is mijn club in België, hé. En het maakt het allemaal extra plezant als ook de familie en de vrienden in het stadion zitten. Ik kan me dan ook voorstellen hoe Laurent Ciman zich voelde bij zijn invalbeurt."

Toch beseft ook Kevin Mirallas dat de Rode Duivels niet de pannen van het dak speelden. "Het was inderdaad de wedstrijd van de eeuw niet, maar we pakten wel de overwinning. Eigenlijk kwamen we enkel in de eerste helft heel eventjes in de problemen. Verder waren we eigenlijk altijd op ons gemakje."

Eigenlijk waren we op één momentje na altijd op ons gemak

"De fans hebben natuurlijk liever dat er gewonnen wordt met 4-0 of 5-0", besluit de speler van Everton. "Maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Australië vloog er trouwens goed in. Het was allemaal niet echt vriendschappelijk, maar dat hoort erbij op dit niveau. Ik ben zo'n soort voetbal overigens wel gewoon van in de Premier League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties