Bondsvoorzitter legt vandaag spoedvergadering in

Bondsvoorzitter legt vandaag spoedvergadering in
Foto: © photonews

De onrust aan de bondstop blijft voortduren. Vrijdag moet CEO Steven Martens nog eens uitleg geven op de raad van bestuur, maar vandaag wil voorzitter François De Keersmaecker al een meeting met enkele leden van het Uitvoerend Comité, weet Het Nieuwsblad. Een spoedvergadering dus...

De Keersmaecker roept de leden van het Uitvoerend Comité van de secties betaald en amateurvoetbal bij elkaar om duidelijkheid te scheppen. De bondsvoorzitter heeft vier punten op de agenda staan, schrijft Het Nieuwsblad

1. De positie van De Keersmaecker zelf. Hij heeft immers opgevangen dat afgevaardigden van het betaald voetbal samenzaten met leden van het amateurvoetbal zonder dat hij op de hoogte werd gebracht.

2. De lekken naar de pers toe en het feit dat er veel beslissingen genomen worden door het directiecomité zonder dat de rest van de Bond daarvan op de hoogte is.

3. De werking van het Uitvoerend Comité en de werking van de individuele leden. Het bondsorgaan voelt zich immers opzij geschoven sinds Steven Martens en zijn directiecomité de macht overnamen.

 
4. De verwachtingen van de clubs naar het beleid van de voetbalbond toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties