Big Fella wil zich in ploeg United knokken: "Ik moest nooit weg van van Gaal"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Big Fella wil zich in ploeg United knokken: "Ik moest nooit weg van van Gaal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini revalideert momenteel van een enkelblessure en miste daardoor de start van het seizoen met Manchester United. De Rode Duivel werd de voorbije weken bovendien meermaals gelinkt aan een transfer, maar wil zich bewijzen op Old Trafford.

Vooral SSC Napoli leek een serieuze kandidaat om Marouane Fellaini over te nemen van Manchester United. Op de koop toe verspreidde de Engelse media het gerucht dat de Rode Duivel weinig kansen zou krijgen onder Louis van Gaal. 

"Maar de coach heeft me nooit gezegd dat ik moest vertrekken", vertelt Big Fella op VTM. "Hij heeft me gezegd dat er veel concurrentie is, maar dat ik de kans krijg om me te bewijzen. Ik zit dus goed waar ik ben. Vorig seizoen had ik dan wel mindere momenten, maar daar wordt een speler sterker van."

Blessure gooit roet in het eten

Ondertussen heeft de middenvelder er met de Belgische nationale ploeg ook een goed WK opzitten. "Mijn blessure gooit dan wel roet in het eten, maar ik zal bewijzen dat ik het waard ben om in de basis te staan. Ik wil overtuigen bij Manchester United."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties