Hazard blij met zomertransfers: "Nu doen we mee voor alle hoofdprijzen"

Hazard blij met zomertransfers: "Nu doen we mee voor alle hoofdprijzen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard ziet 'zijn' Chelsea meedoen voor alle prijzen dit seizoen. De aanvaller heeft er twee maatjes bijgekregen die zijn taak heel wat makkelijker maken.

Chelsea haalde deze zomer Diego Costa op bij Atlético Madrid en Cesc Fabregas bij Barcelona. Een serieuze kwaliteitsinjectie als je het vraagt aan onze Rode Duivel. "Costa is in staat om iedere wedstrijd te scoren en Cesc is gewoon een van de beste middenvelders ter wereld. Hij kan ook een doelpunt maken en is geweldig in het leveren van assists", aldus Hazard.

Ik geniet ervan om met al die topspelers samen te spelen

Costa scoorde intussen al vier keer en Fabregas zorgde voor vier assists. Tijd voor Hazard om zijn statistieken ook wat op te krikken. "Ik verwacht dat ik dit jaar meer naar voren kan spelen, want Costa is een van de besten in zijn soort."

"Het is mijn taak om te scoren, maar ook om anderen in kansrijke positie te brengen. Ik kan me daar nu meer op concentreren. Ik geniet ervan om met al die topspelers samen te spelen. We zijn erg competitief en kunnen dit jaar meedoen om alle hoofdprijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties