Vanaken geeft toe: "Ook Anderlecht was geïnteresseerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Vanaken geeft toe: "Ook Anderlecht was geïnteresseerd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het stond in de sterren geschreven dat Hans Vanaken in het tussenseizoen Sporting Lokeren voor Club Brugge zou verruilen. Enig probleem: de Waaslanders hielden het been stijf. "Ik loop niet gefrustreerd rond", bevestigt de middenvelder. "Ik ben Lokeren zelfs nog steeds steeds dankbaar."

Club Brugge was al een poosje geïnteresseerd in Hans Vanaken en ook de speler zelf gaf aan dat hij dolgraag de overstap naar West-Vlaanderen wilde maken. In Het Nieuwsblad komt hij nog eens terug op de transfersoap van de voorbije maanden.

"Er was interesse van meerdere ploegen, maar voor mij was het duidelijk. Ik zag Club Brugge als het ideale volgende station in mijn carrière. Anderlecht toonde ook interesse, maar ik had bij Club echt het gevoel dat iedereen er achter mijn komst zou staan."

Als ik bij Lokeren vertrek zal het op een correcte manier gebeuren

Ook voor Vanaken was het de laatste uren voor het sluiten van de transfermarkt afwachten. "Al zou ik dan met een wrang gevoel vertrokken zijn. Het zou allesbehalve leuk geweest zijn om mijn kastje op de laatste dag leeg te maken en te vertrekken. Maar ook dat hoort natuurlijk bij het voetbal."

"Lokeren blijft nu zeker niet met een gefrustreerde speler achter", besluit Vanaken. "Ik ben Lokeren nog steeds dankbaar dat de club me destijds uit tweede klasse kwam halen. Als ik hier vertrek zal het op een correcte manier moeten gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties