Slecht nieuws voor Liverpool

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Slecht nieuws voor Liverpool
Foto: © photonews

Liverpool kan de komende weken geen beroep doen op Daniel Sturridge. De aanvaller blesseerde zich bij de nationale ploeg.

De ploegmaat van Simon Mignolet staat een drietal weken aan de kant. Hij blesseerde zich tijdens een training met de nationale ploeg en moest daardoor ook al afhaken voor de wedstrijd tegen Zwitserland.

De blessure komt op een bijzonder slecht moment, want Liverpool heeft de komende weken een erg druk programma. Sturridge zal drie competitiewedstrijden, een match in de League Cup en twee duels in de Champions League missen.

Rodgers uit kritiek op werkwijze nationale ploeg

Trainer Rodgers is niet echt te spreken over de blessure. Hij is van mening dat in de nationale ploeg anders gewerkt wordt dan op clubniveau en dat de kwetsuur had kunnen vermeden worden. Volgens hem is er te weinig recuperatie bij de Engelse selectie.

Overigens is Sturridge niet de enige Liverpool-speler die geblesseerd terugkeerde van het interlandvoetbal. Ook Emre Can staat een tijdje aan de kant. Zijn onbeschikbaarheid wordt geschat op zes weken naar aanleiding van een blessure die hij opliep bij de Duitse beloften.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties