Sprokkels: Celtic wint zonder Denayer en Pato naar Süper Lig?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Sprokkels: Celtic wint zonder Denayer en Pato naar Süper Lig?
Foto: © Photonews

Alle Europese competities zijn ondertussen afgetrapt, terwijl in elk land op de aardkloot een bal aan het rollen is. Gevolg: een pak kleine nieuwtjes. Onze redactie goot die sprokkeltjes dan ook in een handig overzicht.

“Matoukou volgende week klaar voor de strijd”

Lierse SK voorzag zichzelf van een stevige ervaringsinjectie met de komst van Eric Matoukou. “Hij werkt momenteel keihard op training”, aldus Tomasz Radzinski. “Ik verwacht dat hij binnen een weekje klaar zal zijn.”

Celtic pakt driepunter bij St. Mirren

Celtic Glasgow won vanmiddag met 1-2 bij St. Mirren. Beide doelpunten werden gescoord door John Guidetti. Jason Denayer zat niet in de wedstrijdselectie bij de Schotse grootmacht.

Trekt Pato naar Turkije?

Alexandre Pato, vroeger nog de aanvalsleider bij AC Milan, zou wel eens naar Fenerbahçe kunnen trekken. De Turken tonen concrete interesse voor de aanvaller van Corinthians, momenteel op huurbasis bij São Paulo.

PSG moet het enkele weken zonder Lavezzi rooien

Lavezzi blesseerde zich woensdag in de competitiematch bij Caen. Uit onderzoek blijkt dat de Argentijnse spits een verrekking aan de hamstrings heeft opgelopen. Hij is minstens drie weken buiten strijd.

Bond haalt FIFA-steun binnen

De Belgische voetbalbond kreeg een GOAL project toegewezen van de FIFA. Een GOAL project geeft steun voor de ontwikkeling van voetbal. In ons geval krijgt de KBVB steun voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal.

VW Hamme rouwt

Uit Hamme bereikte ons droef nieuws. "Met triestheid melden wij het overlijden van Jozef Van Houtte (68), afgevaardigde, scheidsrechter en gewaardeerde medewerker van VW Hamme. De familie van Jozef bieden wij ons oprecht medeleven aan." Ook Voetbalkrant.com wil via deze weg de familie een hart onder de riem steken.

Kan Ronaldo zijn reeks voortzetten?

Ronaldo gaat met Real Madrid op zoek naar de zege bij Villarreal. El Madrigal, het stadion van de gele jongens, ligt Ronaldo wel. In elke wedstrijd, vier in totaal, die hij er speelde kwam hij tot scoren. Kan hij er vijf op een rij van maken?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties