Defour hervindt voetbalgeluk: "Ik ben weer belangrijk"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Defour hervindt voetbalgeluk: "Ik ben weer belangrijk"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De transfer van Steven Defour werd niet door iedereen even enthousiast onthaald. Velen beschouwden de overgang naar Anderlecht immers als een stap terug, maar de speler zelf heeft er allerminst spijt van.

De laatste jaren bij Porto waren bijzonder moeilijk voor Defour, zo geeft hij toe in Het Laatste Nieuws. "De trainer kwam mij zeggen: 'Je speelt telkens wel goed, maar ik verkies een jongen met een andere spelstijl.' Dat is... ja." Na een tegenvallend WK, met een domme rode kaart, zat Defour diep. "Ik moest op vakantie echt afstand nemen van het voetbal. Ik was alle plezier kwijtgespeeld. Mensen bleven mij maar zeggen: 'Er is meer in het leven', maar zo zit ik niet in elkaar."

Nu heeft hij zijn voetbalgeluk echter helemaal teruggevonden. "Ik voel mij super. Ik ben weer belangrijk. De oude Steven Defour komt eraan." De middenvelder steekt zijn ambitie met de ploeg bovendien niet onder stoelen of banken: "Als je vorig seizoen kampioen bent geworden, dan moet je dit seizoen zeker kampioen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties