Hazard: "Bosnië wordt heel moeilijk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Hazard: "Bosnië wordt heel moeilijk"
Foto: © Photonews

Eden Hazard is op zijn hoede voor Bosnië- Herzegovina. Maandag spelen de Rode Duivels er een cruciale uitmatch. De winger is het 2-1 verlies van drie jaar geleden nog niet vergeten. Hij verwacht een moeilijke opdracht.

Eden Hazard zit al een kleine week bij de Rode Duivels, maar gaf vlak voor zijn vertrek nog een interview aan de clubwebsite van Chelsea. "Bosnië is een heel moeilijke tegenstander. We speelden er drie jaar geleden en verloren met 2-1. De sfeer zit echter goed en de fans zijn fantastisch. Het wordt lastig, maar we moeten echt die drie punten pakken."

Bij Chelsea loopt het intussen goed. "We hebben wat moeilijke matchen gehad, maar we wonnen ze. Nu moeten we aan de top blijven staan. We staan dan wel eerste, maar het seizoen is nog lang. We hebben een jonge, maar ervaren ploeg."

De brede kern is het wapen van The Blues: "We hebben een pak goeie spelers op elke positie. Zelfs de spelers die niet in de selectie zitten op wedstrijddagen zijn heel sterk. Je moet elke dag gefocust blijven als je hier in de ploeg wil blijven staan."

"We staan nu vijf punten voor. Iedereen gaat nu even weg, maar wanneer we terugkomen gaan we nog meer zeges proberen boeken." Iets zegt ons dat Hazard niet echt moet vrezen voor z'n plaats in het team van Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties