Road to France: Oostenrijk blijft aan de leiding na zuinige zege tegen Montenegro

Caroline Tonnelier

In groep G heeft Oostenrijk zich op eigen veld niet laten verrassen door Montenegro. De koploper in de poule won met het kleinste verschil.

Montenegro pakte in de eerste twee wedstrijden vier op zes en kon dus met vertrouwen afreizen naar Oostenrijk. Erg veel viel er niet te beleven in Wenen. Een doelpunt van Okotie in de 24e minuut volstond uiteindelijk voor een zuinige zege voor de thuisploeg.

Nog in groep G slaagde Rusland er niet in te winnen van Moldavië. De ploeg van Fabio Capello bleef steken op een 1-1 gelijkspel. Na de 1-0 vanop de stip van Dzyuba leken de Russen op weg naar de zege, maar amper één minuut later stond het al 1-1. Epureanu was de held bij de Moldaviërs.