Tottenham verwacht loyaliteit van Vertonghen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Tottenham verwacht loyaliteit van Vertonghen
Foto: © Photonews

Jan Vertonghen weigerde enkele weken geleden nog om zijn contract bij Tottenham Hotspur te verlengen. De Londenaren zijn echter niet van plan om de Rode Duivel te smeken om alsnog een nieuwe verbintenis te sluiten. Integendeel: er wordt loyaliteit verwacht.

"We hebben als goede vrienden beslist om mijn overeenkomst niet te verlengen", liet Jan Vertonghen vorige week nog weten. "De reden wil ik uit respect voor de club niet naar buiten brengen."

Vertonghen is dan wel één van de sterkhouders van the Spurs, maar de Londenaren treuren niet. Integendeel: Het Laatste Nieuws laat weten dat Tottenham niet van plan is snel een nieuwe poging te doen. In Londen wil de bestuurskamer zeker zijn dat Vertonghen Tottenham niet gebruikt als springplank.

Toekomst op lange termijn?

"Jan moet tonen dat hij een toekomst op lange termijn ziet bij de club", klinkt het op White Hart Lane. Er wordt dus geen haast gemaakt omtrent de contractverbetering. Voor de volledigheid: het contract van de verdediger loopt af in 2016, met een optie op twee extra jaargangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties