Luzon reageert begripvol op open brief: "Ik zou misschien op dezelfde manier reageren als fan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Luzon reageert begripvol op open brief: "Ik zou misschien op dezelfde manier reageren als fan"
Foto: © Photonews

De fans van Standard vroegen via een open brief het ontslag van Guy Luzon. De Israëlische oefenmeester van de roodhemden blijft er rustig onder. "Ik zou misschien op dezelfde manier reageren als supporter."

La Famille des Rouches publiceerde vandaag een open brief met één eis: het vertrek van Guy Luzon. Het supportersorgaan is nog steeds van mening dat de Israëliër niet de juiste man is om Standard naar successen te leiden. 

"Ik zou misschien wel op dezelfde manier reageren als supporter", reageert Luzon begripvol in Het Nieuwsblad. "De fans kopen een abonnement en verwachten dat Standard elke wedstrijd zal winnen. Het maakt hen dan ook niet uit dat er een halve ploeg is vertrokken en dat de vervangers pas op het nippertje zijn aangekomen. En het deert het niet dat we de voorbije weken met een overvolle lappenmand kampten."

De fans kunnen ons niet verwijten dat we ons niet helemaal geven

Voor de interlandbreak gingen de Rouches nog met de billen bloot bij Feyenoord en Club Brugge. "Maar de fans kunnen ons niet verwijten dat we ons niet helemaal gegeven hebben. Alle spelers geven zich elke dag voor tweehonderd procent op training en verdienen het vertrouwen van de fans. Ik hoop dan ook dat onze supporters ons zullen steunen tegen Zulte Waregem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties