Van Geneugden gelooft in kansen tegen KVK: "Vorige break deed ons ook goed"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Van Geneugden gelooft in kansen tegen KVK: "Vorige break deed ons ook goed"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren maakt zaterdagavond de verplaatsing naar het Guldensporenstadion. Tegen KV Kortrijk, dat voor een 9 op 9 gaat, belooft het geen gemakkelijke partij te worden. Dat beseft ook coach Ronny Van Geneugden.

De interlandpauzes liggen de Waaslanders kennelijk goed. "De vorige interlandbreak heeft ons goed gedaan, er volgde toen een overwinning bij Zulte Waregem", blikt Van Geneugden op de officiële webstek nog even terug. "Laten we hopen dat we zaterdag hetzelfde vervolg mogen hebben. Zo’n vrij weekend moet je trouwens winnend kunnen aanvatten. Het gevoel na de zege tegen Cercle Brugge was zeer goed en zorgde voor rust in de kleedkamer."

De T1 van de fusieclub heeft een plannetje klaar om de organisatie van de Kerels te ontwrichten. KV Kortrijk is goed in balbezit en -verlies en speelt gevarieerd. We moeten hun vrije zones zoeken, hen vastzetten en van daaruit ook proberen te dreigen. Zij nestelen zich toch ieder jaar in de subtop, leunen dicht aan bij de ploegen die voor Play-Off I strijden. Ook dit jaar, als je twee keer wint sta je plots weer heel wat hoger in de stand. Andersom geldt dat natuurlijk ook", besluit Van Geneugden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties