Het rapport: hoe deden onze landgenoten het in de Champions League? (Met beelden!)

Het rapport: hoe deden onze landgenoten het in de Champions League? (Met beelden!)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een leuke boel, gisteren in de Champions Leauge. Maar liefs veertig keer gingen de netten aan het trillen. Er kwamen ook enkele Rode Duivels in actie, kijk hier wie het er het beste van af bracht.

Eden Hazard

Er stond gisteren geen maat op de kleine dribbelkont van Chelsea. Hazard zat zo vol vertrouwen dat hij de eerste strafschop van de avond aan Didier Drogba overliet. Zijn goals zouden wel nog komen die avond, daar was hij zeker van. In de 77e minuut was het uiteindelijk bingo. Hij knalde van op de stip de 5-0 tegen de netten. Voor de 6-0 maakte hij net voor affluiten nog even de verdediging belachelijk.

Urko Pardo

Urko Pardo leek de man van de avond te worden in de thuiswedstrijd van APOEL tegen PSG. De Spaans-Belgische doelman hield zijn netten 86 minuten lang schoon tegen de Franse overmacht. In minuut 87 moest hij er dan toch aan geloven. Cavani versloeg hem met een frommelgoal en ging dan -lesje geleerd- met zijn geweer wat in de grond staan schieten. Jammer voor de Belgische goalie.

Vincent Kompany

De skipper van Manchester City zal met een minder gevoel huiswaarts keren. De kat leek in het 'bakkie' bij een 0-2 voorsprong op bezoek bij CSKA Moskou, maar The Citizens slikten toch nog twee goals, de laatste was een penalty van Nacho vier minuten voor het eind. Heel frustrerend voor onze landgenoot.

Radja Nainggolan

Toch kon het nog erger. Voor Radja Nainggolan was de thuiswedstrijd tegen Bayern München een regelrecht drama. Het is toch iets met Duitsers en op verplaatsing even met 1-7 uithalen. Die Mannshaft trapte Brazilië op het WK een nationaal trauma en Bayern haalde zó hard uit in Rome dat zelfs die van Lazio er op de duur pijn aan de ogen van kregen. Radja's assist voor de 1-5 was een heel magere troost.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties