Reactie Hasi eerlijk: "We verdienden niet meer"

Hasi eerlijk: "We verdienden niet meer"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi kon er niet om heen: zijn ploeg bracht veel te weinig om Standard te ontwrichten. En bij de tegengoals werden er fouten gemaakt door het collectief. Zo kan je moeilijk iets pakken in dondere oktobermaand.

Johan Walckiers in Anderlecht

Hasi vloekte zich een ongeluk bij de eerste goal van Standard. De organisatie, waar hij steeds zo veel werk in steekt, was nergens te bespeuren. "Ze stonden niet goed", zei Hasi dadelijk. "Er was een muur en drie jongens in de zone. Er waren ook drie spelers van Standard. Dus als iedereen zijn man volgt, is er niets aan de hand. Maar dat gebeurde niet. Ciman had nog tijd om de bal te controleren en zelf te trappen."

Als iedereen zijn werk doet, mag er niemand vrij staan

Dat hij met heel wat aanvallende spelers op het veld stond, mag daar normaal geen invloed op hebben, vindt hij. "In zulke fases moeten de aanvallers meeverdedigen. Akkoord, we hebben niet veel gestalte op het veld, maar als iedereen zijn werk doet, mag er niemand vrij staan."

Zijn aanvallers brachten offensief dan ook nog te weinig. "We moeten het van ons voetbal hebben, niet van stilstaande fases en dat hebben we vandaag te weinig gebracht. Vooraan was er te weinig finesse om openingen te creëren. We verdienen dan ook niet meer", was Hasi hard voor zijn eigen ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties