Vermaelen nog steeds niet speelklaar: "Mijn kans komt nog wel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vermaelen nog steeds niet speelklaar: "Mijn kans komt nog wel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen versierde in het tussenseizoen zijn droomtransfer naar FC Barcelona, maar kwam nog geen minuut in actie bij de Catalaanse grootmacht. Een blessure houdt de Rode Duivel nog steeds aan de kant. "Al voel ik me hier wel goed."

De passage van Thomas Vermaelen bij FC Barcelona is er voorlopig eentje met enkel dalen. De verdediger heeft nog steeds last van een hamstringblessure die hij afgelopen zomer opliep op het WK. De Rode Duivel hervatte de groepstrainingen dan wel, maar ondertussen staat de intensiteit alweer op een lager pitje. 

"Ik voelde in Brazilië iets knappen en ik besefte meteen dat het WK over was voor mij", vertelt Vermaelen aan Proximus-interviewer-van-dienst Wesley Sonck. "Het was de grootste ontgoocheling uit mijn carrière. Al voel ik me in Barcelona ondertussen wel goed. Het is heerlijk dat zo'n club interesse toont, hé. Iedereen droomt ervan om voor Barcelona te voetballen."

Iedereen droomt ervan om voor Barcelona te voetballen

Nochtans zal het bij zijn terugkeer knokken worden voor een plaatsje. Barça slikte dit seizoen nog maar twee doelpunten. "Mijn kans komt nog wel", is de voormalige verdediger van onder meer Ajax en Arsenal vol vertrouwen. "Luis Enrique is een coach die vaak wisselt. Enkel Lionel Messi mag elke minuut blijven staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties