Ryan na gelijkspel tegen Charleroi: "We kunnen niet elke wedstrijd winnen"

Jeroen Evens
| 2 reacties
Ryan na gelijkspel tegen Charleroi: "We kunnen niet elke wedstrijd winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het gelijkspel tussen Anderlecht en Lokeren kon Club Brugge namiddag mits winst tegen Charleroi, de leiding nemen in de Jupiler Pro League. De partij eindigde echter teleurstellend in een scoreloos gelijkspel. "We kunnen niet elke wedstrijd winnen" relativeert Ryan.

Mambourg kreeg namiddag geen slechte partij te zien. Het regende kansen, maar beide ploegen konden toch niet scoren. “Charleroi is een moeilijke tegenstander” vertelt Ryan. “Ze spelen vechtvoetbal. Club Brugge is een ploeg die meer technisch voetbal brengt.”

Blauw-zwart zette op het einde van de wedstrijd alles op alles met de inbreng van spitsen Castillo en Oulare, maar ook zij konden Brugge niet aan een overwinning helpen. “Het is heel spijtig dat we hier geen overwinning halen,” weet Ryan, die vandaag met Club de kans liet liggen om de eerste plaats te  pakken “maar een punt is ook geen slecht resultaat.”

Club ontsnapte aan een vroege achterstand. Kebano bracht de bal goed voor doel waardoor Mata alleen nog maar moest binnentikken, maar onbegrijpelijk naast besloot. “Dat is een werkpunt,” weet de Australische doelman, “we moeten beter uit de startblokken schieten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties