Vanaken: "Weet niet goed wat te verwachten van Antwerp"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Vanaken: "Weet niet goed wat te verwachten van Antwerp"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vreugde kan de laatste weken niet op bij Lommel United. De Limburgse club staat mee bovenaan het klassement en ook afgelopen weekend werd er opnieuw gewonnen. Ook Sam Vanaken kan eindelijk meegenieten van alle pret.

Door Dirk Pieters

“In het begin van het seizoen stond ik lange tijd aan de kant, maar ik ben heel blij dat ik terug op het veld kan staan. Het was de eerste keer in mijn carrière dat ik met een langdurige blessure te maken kreeg, maar dat hoort bij voetbal. Het is extra leuk om in de ploeg te komen als het goed draait. Iedereen kent zijn taken en voert deze uit als één team”, aldus Vanaken aan Voetbalkrant.com.

Vrijdag staat de wedstrijd tegen Antwerp op het programma. The Great Old staat in de middenmoot, maar op de website van Lommel United is te lezen dat dit de wedstrijd van het jaar is. “Ik weet niet goed wat ik van Antwerp moet verwachten. Afgelopen weekend gaven ze het weer uit handen, dus moeten ze tegen ons vol voor de overwinning gaan. Alleen al voor hun fans. Het zal een moeilijke match worden, maar thuis moeten we voluit voor de winst gaan", aldus de broer van Hans Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties