Duchâtelet: "Vukomanovic was niet ons eerste gedacht, maar..."

Duchâtelet: "Vukomanovic was niet ons eerste gedacht, maar..."
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Ivan Vukomanovic is zeker tot het einde van het seizoen trainer van Standard. De goeie resultaten maakten indruk op Roland Duchâtelet en nog voor de match tegen Sevilla bevestigde de sterke man dat hij zijn voormalige assistent een kans wil geven.

Duchâtelet heeft al heel wat kandidaturen uitgepluisd, maar stopte er mee toen hij zag hoe zijn spelers door het vuur gingen voor de nieuwe trainer. "Dat heeft er ons toe aangezet om hem de kans te geven tot het einde van het seizoen. En dat verdient hij", liet Duchâtelet weten in HLN. "Yvan heeft de opportuniteit gegrepen en de uitdaging aanvaard. Zijn nieuw, gealoriseerd contract loopt, zoals het vorige, tot juni 2015. Het is een proefperiode. We zijn er ons allebei van bewust dat het kan tegenvallen, maar ik verwacht niet dat we vanaf nu al onze wedstrijden gaan winnen of niet verliezen."

"Ik moet wel toegeven dat we niet meteen aan Yvan gedacht hebben om Luzon te vervangen. We zijn echter vrij snel tot de vaststelling gekomen dat hij het geschikte profiel bezat om de leiding van de groep over te nemen, al is het een fameuze challenge. We zijn ook overeengekomen dat als de evaluatie niet positief is, we de mogelijkheid houden dat Yvan opnieuw een stap terugzet en opnieuw T2 wordt."

Standard gaat in de volgende dagen ook een nieuwe T2 aantrekken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties