Lommel naar koppositie na zege tegen Antwerp

Caroline Tonnelier
| 45 reacties

Lommel heeft zich niet laten verrassen door Antwerp. In eigen huis wonnen de Limburgers met 2-0.

De ploeg van Vreven maakte het verschil dankzij twee doelpunten op het einde van elke helft. Even voor de rust was het Regales die de thuisploeg op voorsprong bracht. Dat gebeurde na een eerste helft waarin al bij al weinig te beleven viel. Voordien waren er wat kansjes voor beide teams en werd ook aan beide kanten een penalty geclaimd, zonder succes.

Na de pauze was het doelgevaar eerder beperkt, maar met de 1-0 op het bord bleef het wel spannend. Pas in blessuretijd kon Sam Vanaken, broer van, de zege helemaal veilig stellen voor Lommel United. De Limburgers worden na deze overwinning voorlopig eerste, met twee punten voorsprong op Sint-Truiden.