Reactie Lepoint kreeg dé kans op de 1-1: "Misschien was het té simpel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Lepoint kreeg dé kans op de 1-1: "Misschien was het té simpel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent mocht na het 0-2 verlies vooral in eigen boezem kijken. De Buffalo's misten een pak uitstekende kansen en werden koud gepakt door Mitrovic en Conte. Ook Lepoint kreeg een uitstekende mogelijkheid.

Sander De Graeve in Gent

Het treintje van Hein bij Corners. Er was al wat om te doen de laatste weken. Nu leek het voor de eerste keer écht te lukken, maar Lepoint kopte de wenkende kans naast. "Misschien was het té makkelijk. Ik kreeg te veel tijd om na te denken en wou hem vlak naast de paal plaatsen. Heel jammer, die moest erin. Zeker omdat ik nog niet scoorde in de competitie."

Hij was bewaker Mitrovic één keer kwijt. "Ik moest hem dekken op stilstaande fases en hij mij. Ik liep steeds naar de eerste paal, maar toen koos ik voor de tweede. Hij was niet meteen mee. Het is ook geen verdediger, hé. Aanvallers laten sowieso al wat meer ruimte."

Er stond nog een rekening open met Mitrovic

Vriendelijk ging het er alvast niet aan toe. Lepoint hield de aanvaller meer dan één keer in een houdgreep. "Het was een gevecht, ja. Er stond ook nog een rekening open van vorig jaar met die strafschop. Ik hou wel van dat soort voetbal. Hij is sterk met zijn lichaam. Het is echt een merde op op te verdedigen, die kerel."

Mitrovic kwam wél tot scoren op slag van rust. Het verschil was vanmiddag de efficiëntie. "Het is echt een gemiste kans. Heb jij Anderlecht gezien in die eerste helft? Ik niet. In die eerste helft hebben we het laten liggen. Dan moesten we die match gewoon doodmaken. We hebben nu wat tijd om alles op een rijtje te zetten en de match te analyseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties