Nog meer blessurezorgen bij CL-tegenstander Anderlecht

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Nog meer blessurezorgen bij CL-tegenstander Anderlecht
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Dortmund blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. De tegenstander van RSC Anderlecht in de Champions League heeft het lastig in de eigen competitie en ziet nu ook nog eens Marco Reus uitvallen. Al is hij wellicht wel beschikbaar voor de partij tegen de Belgische landskampioen.

Enkele weken geleden kwam Borussia Dortmund - door de blessurelast met een veredeld B-elftal - nog winnen in het Astridpark van RSC Anderlecht. Op het Kampioenenbal gaat het de geelhemden dan wel voor de wind, maar in de Bundesliga loopt het voor geen meter. En daar verandert de overwinning van afgelopen weekend weinig aan...

Gelb und Schwarz liet overigens weten dat Marco Reus zich in die partij tegen Borussia Mönchengladbach heeft geblesseerd aan de ligamenten van de enkel. Volgens de eerste schattingen is de Duitse international zo'n twee weken buiten strijd. Anderlecht gaat op de slotspeeldag (negen december, nvdr.) op bezoek in het Signal Iduna Park. Reus zal tegen dan normaal gezien weer over het veld dartelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties