"Engelse en Italiaanse interesse voor Benteke"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
"Engelse en Italiaanse interesse voor Benteke"
Foto: © Photonews

Christian Benteke is nog maar enkele weken hersteld van zijn achillespeesblessure, maar de geruchtenmolen rond de Rode Duivel draait alweer op volle toeren. "Vooral Fiorentina hoopt de aanvaller in januari te halen", koppen de Italiaanse media.

De interesse in Christian Benteke is natuurlijk niet nieuw. De Rode Duivel maakte in 2012 de overstap van KRC Genk naar Aston Villa en werd al na één seizoen in de Premier League gelinkt aan diverse topteams. Tottenham Hotspur was dichtbij, maar uiteindelijk koos de Rode Duivel toch voor een verlengd verblijf in Birmingham.

Volgens de Italiaanse media kan daar in januari verandering in komen. AFC Fiorentina hoopt Aston Villa in januari tot een verkoop te verleiden. De Italiaanse traditieclub heeft het lastig in de Serie A en zoekt een aanvaller die voor doelpunten kan zorgen. En laat dat nu net één van de specialiteiten van Benteke zijn.

Belgische kolonie bij Liverpool?

Maar dat is niet alles. Volgens onze Engelse concullega's ligt ook Liverpool op de loer. Brendan Rodgers hoopt nog steeds om Divock Origi eerder los te peuteren bij Lille OSC, maar de oefenmeester zit met Benteke als plan B in zijn hoofd. Het moge duidelijk zijn: Mario Balotelli heeft zijn krediet ook op Anfield Road helemaal verspeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties