Genk sluit Okri terug in de armen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Genk sluit Okri terug in de armen
Foto: © photonews

Tornike Okriashvili sluit opnieuw aan bij de A-kern van KRC Genk. De Georgische aanvaller van de Limburgers zat een sanctie uit nadat hij na de vorige interlandbreak zijn kat stuurde. Hij krijgt dus opnieuw de kans om doelpunten te scoren in de Cristal Arena.

Nog eventjes herhalen: Tornike Okriashvili was een dikke maand geleden afgereisd naar Georgië om enkele interlands te spelen. De aanvaller bleef echter twee weken langer dan afgesproken in zijn thuisland. Reden: hij had heimwee.

Bij zijn terugkomst in de Cristal Arena werd hij prompt naar de B-kern verwezen. De afgelopen dagen vertoefde Okriashvili opnieuw voor interlandverplichtingen in zijn thuisland, maar Genk stuurde Gunther Jacob mee als waakhond.

Individueel programma

Ondertussen is Okriashvili opnieuw neergestreken in de Cristal Arena. De Limburgers laten meteen weten dat de Georgiër opnieuw mag aansluiten bij de A-kern. Extraatje: Okriashvili moet de komende dagen wel nog een individueel programma afwerken om zijn conditionele achterstand weg te werken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties