Cercle en WB blijven in de hoek waar de klappen vallen

Redactie
| 0 reacties
Cercle en WB blijven in de hoek waar de klappen vallen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag zijn er vier wedstrijden in de Jupiler Pro League. Vooral enkele teams onderaan het klassement krijgen een nieuwe kans op puntengewin. Al ziet u dat niet meteen gebeuren.

Cercle Brugge en Waasland-Beveren krijgen een interessante thuismatch voor de kiezen tegen respectievelijk Genk en Moeskroen. Beide ploegen hebben dringend punten nodig op de weg terug naar boven, maar Genk en Moeskroen willen ook geen nieuwe dip krijgen.

Voor u is het duidelijk: Cercle en WB zijn in eigen huis absoluut geen favoriet, de bezoekers gaan dan ook winnen. In Mechelen ziet u dan weer de ijzersterke thuisreputatie van Malinwa de bovenhand nemen over Oostende.

Rest de vraag: wie gaat de punten pakken vanavond? Als Oostende wint krijg je 231 euro, als Cercle wint hetzelfde! En dat via je gratis bonus die je via ons kan claimen.

Goed nieuws ook van Unibet: Sinds deze week kan men namelijk via home banking geld storten op de spelersrekening. Het mooiste van al is dat er geen transactiekost aangerekend wordt!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties