Reactie Dejaegere wijst naar Gumienny: "Ja, ik ben boos"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Dejaegere wijst naar Gumienny: "Ja, ik ben boos"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen Zolotic, maar ook ref Gumienny was de gebeten hond gisteren na de nederlaag van AA Gent bij Zulte Waregem. Brecht Dejaegere gaf aan de scheidsrechter helemaal niet consequent floot.

Sander De Graeve in Waregem

  • "Scheidsrechter niet consequent"
  • "Niet kwaad op Zolotic, maar het was dom"
  • "Ik vreesde voor mijn kindergeld"

"Ik ben zelfs een beetje boos", aldus Dejaegere achteraf. "We mogen het niet allemaal in de scheids zijn schoenen schuiven, maar hij moest consequent zijn. Toen Messoudi een bal wegtrapte, kon hij daar een tweede gele kaart voor geven."

"Twee minuten na die rode kaart ging ik tackelen, maar ik raak de speler niet. Daar kreeg ik dan een gele kaart voor. Daardoor werd ik ook wat geremd. Ik steek het niet snel op de scheids, maar vandaag was hij niet consequent", ging Dejaegere door.

"Toen we met elf waren hadden we, zonder ons beste voetbal op de mat te leggen, de bovenhand. Dan is het heel spijtig dat die rode kaart roet in het eten gooit." De gelijkmaker van Verboom mocht er wel zijn. "Ze komen gelijk met een wereldgoal."

Het was alleszins dom van Zolotic

"Of ik kwaad ben op Zolotic? Neen. Alleen had de coach al gewaarschuwd dat we niet in discussie mochten gaan met deze scheidsrechter. We hadden hem ook tegen Oostende en hij trekt snel kaarten. Zolotic moest daar dus niet voor die bal gaan staan. Het was alleszins dom, die tweede gele kaart."

Dejaegere lag een paar keer tegen de vlakte gisteravond. "Ik kreeg eerst een knie in mijn ribben en daarna een slag in mijn kruis. Ik vreesde even voor mijn kindergeld", aldus Brecht Dejaegere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties