Truitjes van Fellaini, Mpoku en andere sterren te koop voor goede doel!

Truitjes van Fellaini, Mpoku en andere sterren te koop voor goede doel!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een man neemt het op voor kinderen die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen. Om hen te helpen zamelt hij geld in door een aantal gedragen en gesigneerde truitjes van topspelers te verkopen via een tweedehandssite. Fellaini, Mpoku of Pocognoli? Het hoort tot de mogelijkheden!

Het is ene Jonathan Lefèvre die ten gunste van de kinderen die in het Centre Hospitalier Universitaire van Luik zijn opgenomen een aantal truitjes weet te verloten. De opbrengst van de truitjes gaat integraal naar het goede doel.

"Ik heb veel projecten in mijn hoofd", aldus Lefèvre. "Een daarvan was een verkoop te doen van zaken voor de zieke kindjes van het CHU in Luik."

Mooie Sinterklaas bieden aan zieke kinderen

"Ik wil ze een mooie Sinterklaas bieden, en dat is soms moeilijk omdat er families zijn die het niet al te breed hebben. Ik zie - als gewezen ambulancier - veel zieke kinderen die het verdienen gelukkig te zien.

"Ik wil hiermee ook laten zien dat er wel degelijk ook spelers zijn met het hart op de juiste plek", aldus nog Lefèvre. En dus kan u bieden tot zondagnacht 30 november op een aantal truitjes.

Wil u een truitje van Pocognoli, Defour, Proto, Mpoku, Fellaini of een van de vele anderen? Klik dan op deze link ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties