Reactie Dendoncker mag meer kansen krijgen: "Zo veel heb ik nog nooit gelopen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Dendoncker mag meer kansen krijgen: "Zo veel heb ik nog nooit gelopen"
Foto: © SC

Leander Dendoncker speelde een berenpartij tegen Dortmund, op één schoonheidsfoutje na bevestigde hij dat hij klaar is voor een basisplaats. En dat zag ook Besnik Hasi.

Johan Walckiers in Dortmund

"Voor Dendoncker deed ik Milivojevic weg en hij bevestigt het vertrouwen in hem", zei Hasi. Woorden die deugd doen voor de 19-jarige middenvelder. "Ik ben wel tevreden over mijn match", zei hij bescheiden. "Maar ik moet wel toegeven dat ik dit nog nooit meemaakte."

Coach moet beslissen of ik klaar ben om meer te spelen

"Ik wil niet zeggen dat ik op mijn tandvlees zat tijdens de rust, maar het scheelde niet veel. Ik heb nog nooit zoveel gelopen! Ik moest de verdedigende middenvelder opvangen die telkens mee kwam infiltreren en dan was er nog Mkhityrian die altijd naar binnen kwam. Maar we hebben het als ploeg goed opgevangen."

En daar wou hij de nadruk op leggen: de ploeg. En niet zijn eigen prestatie. "Daar praat ik niet graag over. Het is aan de coach om te beslissen of ik klaar ben om meer te spelen. Hij zei me wel dat ik een heel goeie wedstrijd gespeeld heb. Deze mentaliteit moeten we zondag ook laten zien tegen Oostende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties