Deal is bijna rond: Hazard vijf jaar langer en grootverdiener bij Chelsea

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Deal is bijna rond: Hazard vijf jaar langer en grootverdiener bij Chelsea
Foto: © photonews

Paris Saint-Germain en Real Madrid mogen hun plannen opbergen. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer Eden Hazard zijn krabbel onder een nieuwe vijfjarige verbintenis zal zetten bij Chelsea. De Rode Duivel wordt meteen één van de grootverdieners bij de Londenaren.

De onderhandelingen omtrent een contractverlenging van Eden Hazard zijn al een drietal maanden aan de gang. José Mourinho gaf echter aan dat de deal zo goed als beklonken is. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Meer zelfs: er vindt nog een gesprek - lees: krabbelmoment - plaats voor de jaarwisseling.

En het moge duidelijk zijn: Hazard zal zijn broek niet scheuren aan de overeenkomst. De Rode Duivel wordt met zo'n 250.000 euro per week één van de grootverdieners bij Chelsea. Momenteel is dat overigens Cesc Fabregas, maar ook Hazard is voor the Special One een fundamentele bouwsteen.

Ik ben gelukkig bij Chelsea en ik blijf hier

Real Madrid en PSG horen het nieuws met gejammer aan. "Ik ben gelukkig bij Chelsea en ik blijf hier", liet Hazard de voorbije weken nochtans meermaals optekenen. Vooral een terugkeer naar de Ligue 1 was eigenlijk nooit een optie. Hazard zag dat als een stap terug en heeft te veel respect voor oude liefde Lille OSC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties