Hasi ziet sterke Russen: "Dinamo is meer favoriet dan wij"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Hasi ziet sterke Russen: "Dinamo is meer favoriet dan wij"
Foto: © SC

Besnik Hasi vloekte eens grondig toen hij Dinamo Moskou als tegenstander uit de potten zag komen. Al wou hij het allemaal niet te negatief zien: "Onze ervaring uit de Champions League kan ons helpen."

Johan Walckiers in Neerpede

De loting kon heel wat beter, dat had iedereen bij Anderlecht dadelijk door. Achter ons hoorden we het departement van de teammanager vloeken om al de visa's die aangevraagd moesten worden, voor ons hoorden we voorzitter en trainer zuchten om de barre omstandigheden in Rusland in februari. "Dinamo is voor mij meer favoriet dan wij", zei Hasi.

Ervaring uit CL kan ons helpen

"Ze zijn meer gewend aan de omstandigheden. We weten immers wat het is om in februari in Rusland te spelen. Zij hebben ook vijf of zes keer ons budget en haalden 18/18 in hun groep. Al hebben wij dat ook al gedaan en gingen we er de volgende ronde uit. We hebben ook de ervaring uit de Champions League mee en dat kan helpen."

"Maar het is geen goeie loting. Ik had niet echt een voorkeur, enkel geen Russische club. Het is moeilijk scouten, er moeten visa's aangevraagd worden en de reis is ook geen pretje. En toch tegen een grote ploeg met veel goeie spelers. Vainqueur, Douglas, Valbuena,... om er maar een paar op te noemen. Maar misschien hebben wij ook een paar nieuwe spelers tegen dan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties