Sprokkels: Biglia komt dit jaar niet meer in actie

Sprokkels: Biglia komt dit jaar niet meer in actie
Foto: © Photonews

Elke dag loopt er op onze redactie ook heel wat kleiner nieuws binnen. Ook die nieuwtjes willen we jullie niet onthouden. U kan ze vinden in dit handig overzicht.

  • Lazio Roma kan dit jaar niet meer rekenen op Lucas Biglia. De Argentijn is out met een dijbeenblessure. Lazio hoopt hem te recupereren voor de Romeinse derby. 
     
  • Alex Pastoor is de nieuwe trainer van Sparta Rotterdam. Zijn laatste job was die van assistent-trainer van AZ. 
     
  • Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero kreeg een boete van 10 000 euro en een schorsing van drie maanden van de Italiaanse voetbalbond. De sanctie kwam er naar aanleiding van een discriminerende uitspraak. Hij noemde de Indonesische Inter-voorzitter 'een Filipino die naar Italië kwam om een voetbalinstituut te beledigen'. Sampdoria moet daarbovenop ook nog eens 35 000 euro betalen. 
     
  • DaMarcus Beasley neemt afscheid als Amerikaans international. Dat liet de 32-jarige verdediger zelf weten. De voormalige speler van onder meer PSV en Manchester City speelde 121 interlands voor de Verenigde Staten en was aanwezig op vier WK's. 
     
  • Ex-Lierse-speler Benjamin Lambot heeft zijn contract bij de Azerbeidzjaanse eersteklasser FK Simurq Zaqatala met zes maanden verlengd. Bij de Pallieters was hij overbodig geworden, maar bij Zaqatala is hij een vaste waarde. "Ik heb er wel zin in, maar gelukkig gaan mijn vrouw en kinderen nu voor twee maanden naar hier afzakken. Want ik ben hier best wel eenzaam", liet hij weten.
     
  • Nog een andere ex-Pallieter, Frédéric Frans, doet het dan weer goed bij het Schotse Patrick Thistle, de negende uit de Schotse Premier League. Hij zag zijn contract, dat in januari afliep, verlengd tot medio 2016. Zou Lierse deze twee kunnen gebruiken hebben?
     
  • Goed nieuws voor Atlético Madrid, en vooral voor Angel Correa. De transfer van het Argentijnse talent werd in mei al aangekondigd, maar hartproblemen staken stokken in de wielen. Nu deze overwonnen zijn, kan de transfer naar de colchoneros toch doorgaan. 
     
  • Sven Hübscher - de assistent bij Schalke 04 - kreeg tegen Keulen een aansteker tegen zijn hoofd geworden. Bovendien verloor de club uit Gelsenkirchen ook nog met 1-2.
     
  • Bosnië - Herzegovina heeft een nieuwe bondscoach. Er werd gekozen voor ex-international Mehmed Bazdarevic. Na de 2 op 12 in de EK-kwalificaties werd Susic de laan uitgestuurd.
     
  • Bij Rangers heeft Ally McCoist er dan weer zelf de brui aan gegeven. De club staat momenteel tweede in de Schotse tweede klasse, op negen punten van Hearts.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties