Tweede editie Soccer Trophy: nog groter en leuker

Tweede editie Soccer Trophy: nog groter en leuker
Foto: © SC

Vanaf zaterdag start de tweede editie van de Soccer Trophy Antwerpen, een groot indoor zaalvoetbaltoernooi voor recreanten. Peter van het toernooi, Antwerps zaalvoetbalicoon Karim Bachar, geeft meer uitleg over het project.

De Soccer Trophy gaat door in de Parkloods in Antwerpen en verzamelt jong en minder jong voetbaltalent op een evenement dat van 20/12 tot 30/12 loopt. "Het is de bedoeling dat het uitgroeit tot een heel groot toernooi", aldus Karim Bachar. "Dit jaar zijn er zeker evenveel ploegen, of zelfs iets meer als vorig jaar, ingeschreven. Maar het is niet enkel voor zaalvoetbalclubs. Ook veldvoetballers zakken af om tijdens de winterstop toch even te kunnen voetballen."

Jeugd uit amateurreeksen kan zich meten met de betere ploegen

Naast het amusement en zich sportief kunnen bezighouden, hebben de organisatoren nog andere doelen gesteld. "Jeugdspelertjes uit amateurclubs kunnen zich eens komen meten met de betere ploegen en ze krijgen ook de kans om in een fantastische accomodatie te spelen. Die mogelijkheid krijgen ze niet elke week. Daarnaast is er natuurlijk de amusementsfactor met die boarding. Veel veteranenploegen zakken eens af om zich een dagje uit te leven."

"Maar ook het sociale aspect wordt niet verwaarloosd. Dit jaar worden er uitzonderingen gemaakt voor bepaalde ploegen qua inschrijvingsgeld, om te zorgen dat iedereen kan meedoen. Ik ben voor de eerste keer peter. En dat is een signaal van de organisatie, want onze stad is zo divers en om aan te geven dat het toernooi voor iedereen is."

Voor het vierdaags jeugdtoernooi van 27/12 tot 30/12 kunnen zich in elke reeks nog een tiental ploegen inschrijven. Inschrijvingen en betalingen moeten binnen zijn voor vrijdag 19/12. Supporters zijn van harte welkom in de Parkloods aan het Park Spoor Noord.

Dankzij Voetbalkrant.com kan jij zelfs gratis deelnemen aan de uitverkochte reeksen! Klik gewoon op deze link, vul het formulier in en maak kans op jouw plaatsje. Er is een stekje via Voetbalkrant ... zowel bij de mannen, vrouwen als veteranen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties