Tussen hoop en vrees: "Realistisch dat Suarez dit seizoen niet meer speelt"

Tussen hoop en vrees: "Realistisch dat Suarez dit seizoen niet meer speelt"
Foto: © SC

Matias Suarez is afgereisd naar Argentinië, waar hij een individueel programma afwerkt. Begin januari wordt hij weer in Anderlecht verwacht om zijn revalidatie verder te zetten. Maar Besnik Hasi weet niet of hij dit seizoen nog over zijn aanvaller zal kunnen beschikken.

Johan Walckiers in Neerpede

Dat Anderlecht naast een verdediger op zoek gaat naar een vervanger voor Suarez is veelbetekenend. Besnik Hasi heeft immers geen datum meer wanneer en of de Argentijn terug zal kunnen voetballen. "Hij maakt progressie, zegt Lieven (Maesschalck), maar hij komt pas terug als hij fit genoeg is om met de groep te trainen", aldus Hasi.

Ik hou er sterk rekening mee dat ik hem dit seizoen niet meer zal kunnen gebruiken

"Ik heb geen enkele garantie gekregen wanneer hij weer topfit zal zijn. En of dat dit seizoen of ooit nog zal gebeuren. Ik hou er sterk rekening mee dat ik hem dit seizoen niet meer zal kunnen gebruiken", was Hasi duidelijk.

"Op dit moment is dat zelfs het meest realistische scenario. Maar ik geloof nog altijd in hem en ik hoop dat we hem terug zullen krijgen, maar wanneer dat zal zijn, kan ik niet zeggen. Voorlopig is zijn evolutie positief. Maar hij kon gewoon niet meer verder zo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties