Mannaert: "Alleen met titel is het seizoen geslaagd"

Mannaert: "Alleen met titel is het seizoen geslaagd"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vincent Mannaert is een gelukkig general manager. Hij zag zijn Club Brugge wervelen in de laatste thuismatch van 2014 en spreekt zijn ambitie uit voor het volgende jaar. Met minder dan de titel neemt hij geen genoegen.

"Alleen met de titel is het seizoen geslaagd", steekt Mannaert de ambitie niet onder stoelen of banken. "We staan nu op die eerste plaats en ik vind dat we die ambitie moeten uitspreken."

Fantastische afsluiter

"Het was een fantastische afsluiter", aldus Mannaert over de match tegen Genk bij ClubTV. "Hadden we het mogen plannen, dan was het zoiets geweest. Heel veel sfeer, een uitverkocht stadion én een sportief orgelpunt voor de laatste thuismatch van 2014."

"Het staat vast dat we 2014 afsluiten op de eerste plaats, dat is toch het belangrijkste. Als je dat kan doen in die laatste thuismatch, dan kan je het niet mooier bedenken. Ik ben heel tevreden over het sportieve én het enthousiasme van de fans. Club heeft de beste fans van het land."

Club werd volgens Mannaert een pak regelmatiger. Ook de coach krijgt lof. "We hebben in 33 officiële matchen maar één keer verloren. Dat is toch indrukwekkend. De rol van Preud'homme is cruciaal. Hij bracht het team én de spelers op een hoger niveau. Ook mij maakte hij beter met zijn drive."

Bekijk hieronder het volledige fragment.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties