Reactie KVK sluit jaar af met kleine domper: "Echt zuur"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
KVK sluit jaar af met kleine domper: "Echt zuur"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Kerels sluiten 2014 af in de top-zes, maar wel met een nederlaag in eigen huis. KV Kortrijk kon de kansen niet afmaken tegen AA Gent en zo kwam er toch een kleine domper op een geweldig jaareinde.

Sander De Graeve in Kortrijk

Aan het eind leek Kortrijk op weg naar de gelijkmaker, maar Teddy Chevalier kreeg de bal niet tegen de touwen. Ook Capon had al een uitstekende kans pal op Sels gemikt. "Pakt hij hem of mis ik hem? Dat is altijd de vraag. Het is wel een goeie doelman, hé."

Capon stond nog eens op de rechtsmidden. "Misschien mis ik inderdaad wat dat spitsengevoel. Ik kom er niet vaak meer, hé, voorin." Voor zijn carrière als rechtsback was Capon immers een aanvaller.

Ik kom niet vaak meer voorin, hé

Bij Kortrijk waren er wel wat belangrijke afwezigen. Marusic, Santini, Poulain én Pavlovic waren er niet bij. "We hebben gestoeft met onze brede kern, dus we mogen daar nu geen excuses zoeken. Dat het belangrijke spelers zijn? Zoals ik al zei, we zoeken geen excuses."

"Er valt ons niets te verwijten. Echt chapeau voor die inzet in de laatste minuten", gaf Capon zijn ploegmaats nog wat lof. Hij was op dat moment al gewisseld. "Ja ik heb er zelf om gevraagd. Ik heb de voorbereiding gemist en dat voel ik nog steeds."

Uiteindelijk werd het een kleine domper na een goeie periode. "Het was echt zuur, niet omdat het tegen Hein Vanhaezebrouck was, maar omdat we al die kansen misten. de volgende twee wedstrijden tegen Oostende en Charleroi zijn belangrijk. We zijn met zeven ploegen voor vier plaatsen in play-off I."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties