Nielsen met assist én goal: "Ik moet mijn ouders bellen, maar ze gaan me niet geloven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Nielsen met assist én goal: "Ik moet mijn ouders bellen, maar ze gaan me niet geloven"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lasse Nielsen kwam in zijn eerste maanden bij Gent al een paar keer dichtbij een goal, maar gisteren was het eindelijk prijs. Toegegeven, missen kon bijna niet. Zijn assist mocht er overigens ook zijn.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Ik had tijd en ik nam ze ook. Ik wou zien wat de keeper ging doen. Ja, het was met buitenkant rechts. Het was één van de makkelijkere goals." Het mocht eens prijs zijn voor de Deen. "De voorbije weken stond ik vaak op de goeie plaats, maar lukte het niet."

Bij de winning goal van Standard vorig weekend had Nielsen, onder het oog van zijn ouders, nog boter op het hoofd. "Of ze hier ook waren? Neen, ik zei na die match tegen Standard: 'ga maar naar huis.' Ik ga ze zo meteen bellen, maar ik denk niet dat ze mij gaan geloven. (lacht)"

Ook zijn assist mocht er zijn. "Het overkomt me niet vaak." Hij gaf de assist met een halve retro. "Ik moest iets proberen en gelukkig kwam die bal nog tot bij Depoitre." Aan het eind werd het nog warm. "We hadden een beetje geluk, maar we hadden nog wat krediet staan dit seizoen, veel geluk hebben we niet gehad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties