Reactie Warm welkom voor Dejaegere in Kortrijk: "Verdomd veel schoppen gekregen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Warm welkom voor Dejaegere in Kortrijk: "Verdomd veel schoppen gekregen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere had het niet onder de markt bij zijn ex-club KV Kortrijk. De middenvelder van AA Gent lag immers redelijk vaak tegen de grasmat na een tackle. Hij is vooral tevreden met de drie punten.

Sander De Graeve in Kortrijk

Dejaegere zat vorige week nog aan de verkeerde kant van een doodschop van Enoh en ook nu werd hij niet gespaard. "Vooral in de tweede helft was het druk. Het is hier altijd hetzelfde, ik heb redelijk veel gedaan voor deze club, maar toch kreeg ik verdomd veel schoppen. Mijn slechte enkel staat bont en blauw."

Eindelijk eens efficiënt

Het doel heiligt de middelen, heet het. "Ik ben bereid om dat voor de ploeg te doen en we hebben gewonnen. Het belangrijkste waren die drie punten. In de eerste helft begonnen we goed, maar toen kregen ze die penalty. In de tweede helft reageerden we scherp."

Daarna werd het nog warm. "We probeerden het gesloten te houden, maar jammer genoeg kregen we er toch nog eentje binnen. Aan het eind was het heel erg nipt met die kans van Chevalier. We hebben het resultaat vooropgesteld. Eindelijk waren we eens efficiënt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties