Kujovic helemaal terug na tumor: "Hij is terug op zijn beste niveau"

Kujovic helemaal terug na tumor: "Hij is terug op zijn beste niveau"
Foto: © Photonews

Mathew Ryan is momenteel met Australië aan de slag op de Asian Cup. Lange tijd leek er met Sokratis Dioudis maar een valabele optie om hem te vervangen, maar sinds de stage is duidelijk: ook Vladan Kujovic is helemaal terug op niveau na een vreselijke ziekte.

Wie gaat het West-Vlaamse doelvlak verdedigen tijdens de afwezigheid van Ryan, momenteel bezig op de Asian Cup? "Ik maak mijn keuze pas na de winterstage", liet Michel Preud'homme hierover optekenen enkele weken terug.

Ondertussen is er veel gebeurd: Dioudis kreeg een selectie voor de Griekse nationale ploeg, Vladan Kujovic is genezen verklaard na een niertumor en traint bovendien ondertussen 100% mee.

Ik heb al een idee ...

Op stage maakte de Griek geen verpletterende indruk, maar toch blijft alles open voor discussie. "Ik heb een idee, maar er is nog niets definitiefs", aldus Preud'homme in Het Nieuwsblad.

Dus toch 'gewoon' Kujovic? Gezondheidsrisico's om de 36-jarige goalie te laten spelen zijn er niet. "In het begin ging het met ups en downs, tijdens de stage zie je dat hij regelmatiger is geworden. Hij is op zijn beste niveau teruggekomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties