Club stelt nieuwe ambitieuze Braziliaan officieel voor

Club stelt nieuwe ambitieuze Braziliaan officieel voor
Foto: © SC

Gisterenavond bereikte Club Brugge een akkoord met Claudemir Domingues De Souza. De 26-jarige Braziliaan tekende een contract voor 2,5 jaar en moet het plaatsje van Menegazzo op het middenveld invullen.

  • Contract voor 2,5 jaar
  • Vervanger van Menegazzo
  • Ambitieus

Claudemir speelde de voorbije 4,5 jaar voor het Deense FC Kopenhagen en stond al langer op het lijstje van Club. Hij won in Denenmarken twee landstitels en speelde 14 Champions League-wedstrijden. Door het vertrek van Fernando Menegazzo kwam er een plaats vrij in de kern van coach Michel Preud’homme.

Weinig problemen

"Ik ben heel blij met deze transfer", zegt hij op de officiële media van de club. "Met FC Kopenhagen speelde ik jaarlijks voor de prijzen en ik kom naar hier met hetzelfde doel. Ik speelde met Kopenhagen trouwens enkele keren tegen Club de voorbije jaren, het is dus geen sprong in het duister voor mij. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen."

In het verleden kwamen er wel meer Brazilianen naar België, met gemengde resultaten. Velen hadden aanpassingsproblemen, maar aangezien Claudemir al zo lang in Europa speelt, verwacht men weinig problemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties