Hyland bijna van Cardiff

Hyland bijna van Cardiff
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Khaleem Hyland zit op een dood spoor bij Racing Genk. Hij mocht zelfs niet mee op oefenstage, waardoor het niemand zou verbazen dat hij zou vertrekken. De oplossing ligt in Wales, daar kan hij op huurbasis tekenen tot het einde van het seizoen bij Cardiff.

Khaleem Hyland is in de Welshe hoofdstad om er te spreken en te testen bij Cardiff City. Bij Racing Genk kon hij dit seizoen nog niet op veel speelminuten rekenen, in 2008-2009 speelde hij al voor Portsmouth.

Bij Cardiff City kunnen ze alvast nog wel een paar versterkingen gebruiken. De Welshe club degradeerde vorig seizoen uit de Premier League en wilde meteen terug promoveren, maar ongeveer halfweg de competite staan ze amper in de middenmoot.

Overstap dichtbij

"De eerste indrukken zijn goed", liet de sterke man van Cardiff - Russell Slade - weten aan de plaatselijke pers. "Hij is een sterke speler, met ook nog veel techniek." 

Ondertussen zitten de contacten in een verdere fase, er zou voor Hyland een huurcontract van zes maanden klaarliggen. Rest nu de vraag of alle partijen er uitraken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties