De juiste Vereniging op het juiste moment: Caenepeel klaar voor de doorbraak

De juiste Vereniging op het juiste moment: Caenepeel klaar voor de doorbraak
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het werd een avond vol verrassingen gisteren. Niemand verwachtte de zware 1- 7 in Oostende, maar niemand gaf een cent voor Cercle op bezoek bij ploeg in vorm Charleroi. Het was Jinty Caenepeel die het 'm flikte.

Door Sander De Graeve

Jawel, Jinty Caenepeel. Al een hele poos weten we dat hij pijlsnel is, al een hele poos weten we dat hij op de juiste momenten de weg naar doel kan vinden. Alleen zagen we hem niet meteen doorbreken bij AA Gent. Zeker met de nieuwkomers kunnen ze bij de Buffalo's de straat leggen met aanvallende krachten.

Het werd dus Cercle Brugge, voor Bruggeling Jinty even thuiskomen. Hij stond er wel wat onwennig bij in de luchthaven van Oostende, op weg naar het oefenkamp in Spanje. Met zijn groene trainingsjack tussen de witte outfits van zijn ex-ploegmaats van Gent. Eenmaal op stage kwam het eruit.

Cercle Brugge is de ideale ploeg voor Caenepeel en Caenepeel is de ideale huurling voor Cercle. De winger vindt een warm nest waarin hij rustig ervaring kan opdoen. De Vereniging krijgt er een pijlsnelle aanvaller bij die dodelijk kan zijn wanneer hij invalt rond minuut 70.

In Spanje tekende hij al voor twee assists en een goal in een oefenwedstrijd, gisteren zette hij met een gelukje Cercle Brugge op weg naar de zege. Het begin van een geslaagd huwelijk? We zijn benieuwd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties